Kære kunde, vi holder ferielukket fra d. 23 december til d. 2. januar

Nordisk Gourmet Smørrebrød & Tapas

Se vores udvalgBestil online

Delikatesser til arrangementer for virksomheder og private

Vores smørrebrød og tapas-smørrebrød

Vores ambition er, at bringe det gode kokkehåndværk ud til virksomheder og private. Derfor er vores leverandører og råvarer også nøje udvalgt til vores smørrebrød og er baseret på rene og autentiske smagsoplevelser.

Vores Frokost-tallerken og tapas

Vores råvarer er nøje udvalgte. Derfor bruger vi kun fjerkræ fra Hopballe, laks fra Kolding Røgeri, tyndsteg fra Kildegården og Unika oste. Dette kan smages på vores frokosttallerkner.

Vores sandwich og salater til mange

Frisksmurte sandwich af nybagt brød og friske råvarer. Lækre salater af sæsonens grønt med hjemmelavede dressinger – så enkle er vores opskrifter og det kan smages!

Vores drikkevarer

Vores drikkevarer er valgt med omhu. Vi laver vores egne snapse og hvis du ikke er til snaps, har vi også vand fra San Pellegrino, øl fra Svaneke og Bryggeriet Åben, saft fra Søbogaard samt vine og sodavand.

Nyfortolkning af nordisk smørrebrød

Smørrebrød er noget helt særligt i Norden. Det er en del af kulturen, historien og livet for mange generationer. Turister kommer i dag langvejs fra for at smage essensen af det nordiske smørrebrød og dens mange kvaliteter, og det er der god grund til. Smørrebrød er hjemmerørt kulturarv, der skinner af æstetik og gourmet.

I de senere år har smørrebrødet oplevet en luksus transformation, der har resulteret i gourmet smørrebrød og ikke mindst en stor interesse og efterspørgsel. Detaljer og de små finesser skaber en gastronomisk oplevelse uden lige.

Vi hos Taste it deli tilbyder vores kunder special smørrebrød, der er lavet med kærlighed og passion. Vi har derfor udviklet et bredt udvalg af forskellige lækre og luksuriøse smørrebrød. Kombinationen af de traditionelle klassiker med et strej af nutidens velsmagende råvarer har været grobund for vores nordiske smørrebrød, der sent vil skuffe dig.

Skriv til info@tasteit-deli.dk eller ring +45 2311 8000, så er vi klar til at hjælpe dig.

Gourmet smørrebrød til dine gæster

Hos Taste it deli tilbyder vi dig muligheden for at byde dine gæster, kunder eller partnere på et måltid uden lige. Kvalitet og velsmag er en gennemtrængende essensen af vores gourmet smørrebrød, hvor der vil være noget til enhver smag. De mange små elementerne i hvert stykke er med til at skabe helheden og den imponerende velsmag.

Der er ikke gået på kompromis med hverken råvarerne eller detaljerne. Gourmet smørrebrød er en delikatesse, som kræver lokale og friske råvarer, der giver en gastronomisk oplevelse.

Ligegyldigt hvor stort et arrangement eller mindre møde, der skal afholdes, sørger vi for en delikat og overbevisende oplevelse. Det er muligt at udvælge ens favoritter eller vælge kokkens valg, der vil sørge for dig og andres behov. Det vil med sikkerhed falde i god jord og være startskuddet til et vellykket arrangement eller møde.

Følg med på Instagram

Historien om det danske smørrebrød

Historien bag smørrebrødet går mere end 100 år tilbage. Oprindeligt stammer udtrykket smørrebrød fra “smør på brødet”. Dette skyldes at tilbage i 1850, hvor industrialiseringen og arbejderbevægelsen fik stor fremgang, var det madpakken. Et så simpelt stykke brød, der siden har oplevet stor kærlighed og ikke mindst udvikling I løbet af årene. Senere blev der tilføjet pålæg af den ene og den anden slags, hvilket gav afsæt i smørrebrødet, som vi kender det.

I dag er det de store og flotte højt belagte gourmet smørrebrød, som falder i alles smag og interesse. Danskerne har en stor tilknytning og passion for det nordiske smørrebrød. Delikatessen blev endda nummer to til afstemningen om den danske nationalret i 2014 og er fortsat en af de højt elsket danske nationalretter. Kærligheden brænder bestemt ikke ud, men bliver kun stærkere og stærkere.

0